Witam Was,
dzisiaj zapraszam do lektury mojego artykułu w języku polskim, który został publikowany na vinisfera. pl - portalu o winie i kulinariach. Artykuł inspirowany jest postem, opublikowanym w ubiegłym tygodniu w j. angielskim, w którym zamieściłam recenzję książki "Sushi and Beyond - what the Japanese Know about Cooking" oraz relację z odwiedzin w paryskim "małym Tokio". Możecie go przeczytać tutaj.
Hello,
today, I invite Polish – speaking readers to discover my article published in Polish language on vinisfera.pl – a portal designated to wine and food. You can find it here. The article has been inspired by my last post about the Japanese "little Tokyo" in Paris.
4 comments:
Przeczytałam z przyjemnością, kopiując adresy :)
O tak - do Tokio, czy tez do Japoni na wyprawe kulinarna wartoby sie wybrac. Choc wielu mowi, ze kuchnia japonska jest taka sobie.
Wyobrazam sobie jak musi smakowac "ramen" robiony przez kucharza dzien w dzien przez 30 lat, doskonalony i ulepszany.
Bardzo ciekawy artykul. Gratulacje.
pozdrawiam
Jswm: polecam, jeżeli kiedyś odwiedzisz Paryż. Warto spróbować.
Bareay, no właśnie, wielu mówi, że jest taka sobie, gdyż wiele stereotypów na jej temat chyba krąży. Bardzo chciałabym odwiedzić Japonię - najlepiej na jakieś dłuższe wakacje wybrać się. Na razie to jednak niemożliwe. Pozdrawiam, Magda
O proszę :) Dodatek kurkumy do klusek ślaskich tak je odmienia,ze się zastanawiam, co to za kluski!
Post a Comment